KAPCSOLAT

Név

Email

Üzenet

Köszönjük,

hamarosan válaszolunk Önnek.

Gold line

TEL: +36 30 328 1862 , +36 1 235 0745

1077 BUDAPEST, WESSELÉNYI U. 9

"RELAXING ISLANDS IN THE HEART OF THE CITY" :

Gold line
Content 1
Content 2

SZOLGÁLTATÁSOK

"WESSELÉNYI SZALONBAN ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK"


TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZSOK

THAI MASSZÁZS -
Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, az egy -másfél órás masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőr, aki a tenyerén kívül térdét, talpát is használja testünk bizonyos speciális pontjainak nyomkodásához. Ugyanakkor finoman megnyújtja az izmokat, ami kiválóan hat a vérkeringésre és ellazítja a testet. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt. A tradicionális thai masszázshoz nem használnak olajat, krémeket. A masszázs földre fektetett speciális kókuszmatracon történik. A vendégek a masszázshoz kényelmes lenvászon ruhába öltöznek át.

TALP MASSZÁZS -
Ez a masszázs kényelmes fotelekben történik. A talp letisztítását követően a talptól felfelé haladva a vádlin keresztül az akupresszúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig. A lábmasszázs során speciális mentolos krémet használnak a masszőrök, amit a folymat végén hintőporral tesznek kellemessé. A masszázs során fából készült botocskákat is alkalmaznak. A talpmasszázs végeztével a masszőr a felsőtestet és a fejet is átmasszírozza. Testünk minden szerve a talp és a tenyér egy-egy meghatározott területével áll összeköttetésben, és ezen keresztül befolyásolható.

HÁT ÉS FEJ MASSZÁZS -
A hát és a fej területére összpontosító masszás a tradicionális testmasszázshoz hasonlóan matracon fekve, lenvászon ruhában történik. Az egyik leghatékonyabb eljárás a stresszes életmód, gyakori ülőmunka, és a helytelen testtartás következtében kialakult görcsös hátizmok lazítására. Emellett továbbá eredményesen oldja a nyak és a deréktáj izmainak merevségét is, a hát speciális pontjainak erős nyomása pedig ezen testrészek vérellátását is javítása. A kellemes fejmasszázzsal kombinálva könnyen kezelhető ily módon a nyakmerevség, fáradtság, fejfájás; a masszázs alatt felfrissül mind a test, mind a lélek.

AROMA OLAJOS MASSZÁZS -
Specális ágyon, teljes tesfelületen 1-1,5 órán át történő masszázs. A feszültség oldásán, és a vérkeringés serkentésén kívül az olajok masszázssal való alkalmazásának céja az olajokat bejuttatni a szervezetbe, ahol megkezdhetik jótékony hatásuk kifejtését. A masszázs segítségével az olajok behatolnak a bőrbe majd a véráramba. Mivel az olajok teljes felszívódása hat-nyolc órát vesz igénybe, az aromaterápiás masszázs után egy ideig nem javasolt a zuhanyozás, máskülönben az olajok nem tudják kifejteni teljes hatásukat. Az olajok a kezelés után még sokáig folytatják hatásuk kifejtését. Még az ókori egyiptomiak is az olajokat használták a szépségápolásra, illetve gyógyító célokra is.

MASSZÁZS PÁROKNAK

EGZOTIKUS ÉLMÉNY PÁROKNAK -
Párok részére ajánljuk, amely a következő kezeléseket tartalmazza. 20 perc testradír, melyet egy 20 perces aromaterápiás fürdő követ, majd egy 60 perces aromaterápiás masszázs a kétágyas szobánkban egy-egy masszőrrel. Végezetűl párjával közösen elfogyaszthatnak egy-egy csésze különleges citromfű teát.

DELUXE VÖRÖS SZŐLŐ SZERTARTÁS PÁROKNAK -
A bor egy nemes nedű, az istenek itala. Hagyja magát kényeztetni és merüljön el a vörös szőlő fürdőben, majd lazuljon el a vörös szőlő masszázstól, hogy bőre kellően táplált és ápolt legyen és az Ön testi-lelki harmóniája helyre álljon.