KAPCSOLAT

Név

Email

Üzenet

Köszönjük,

hamarosan válaszolunk Önnek.

Gold line

TEL: +36 30 328 1862 , +36 1 235 0745

1077 BUDAPEST, WESSELÉNYI U. 9

"RELAXING ISLANDS IN THE HEART OF THE CITY" :

Gold line
Content 1
Content 2

ETIKETT

MIT NYÚJTUNK?

Szeretnénk az Ön számára teljes körű kikapcsolódást és nyugalmat biztosítani, hogy elfelejthesse a hétköznapok rohanását, amint belép hozzánk.Kényelme érdekében szalonjainkban biztosítjuk Önnek a kezelésekhez szükséges speciális thai ruházatot, törölközőket, fürdőköpenyt és papucsot, illetve a zuhanyzás lehetőségét.

HOGY PIHENJÜNK EGYÜTT?

Kérjük Önt, hogy a szalonunkba érkezéskor halkítsa le telefonját és tartózkodjon a hangos beszédtől, hiszen az Ön számára is kellemetlen lehet egy-egy megcsörrenő telefon relaxáció közben.
Szalonjaink maximális tisztasága érdekében kérjük, cseréljen papucsot megérkezéskor.
Értékeit kérjük, tartsa magánál a masszázsfülkében, a vendégek értéktárgyaiért felelősséget nem tudunk vállalni.
Ha várandós, illetve szoptat, esetleg bármilyen allergiája, bőrbetegsége van, illetve a közelmúltban műtéten esett át, kérjük mindenképpen jelezze érkezéskor a recepción, hogy masszőrjeink a legnagyobb körültekintéssel végezhessék a kezelést.

BEJELENTKEZÉS / KÉSÉS

Bármely kezelésre belejelentkezést kizárólag munkaidőben tudunk fogadni személyesen, a szalonokhoz tartozó telefonszámokon, illetve emailben.
Nagycsoportos foglalás (4 fő felett) illetve céges rendezvény esetén a recepciós a foglalt masszázsok összegének 10%-át jogosult előlegként elkérni, ezzel biztosítva a foglalást.
Amennyiben nem tud eljönni a kért időpontra, illetve késik, kérjük feltétlen jelezze telefonon! Esetenként 15 perc feletti késésnél nem tudjuk biztosítani a teljes foglalt kezelési időt az Ön után soron következő vendégre való tekintettel.

FIZETÉSI MÓDOK

Szalonunkban VISA/ VISA ELECTRON, MASTER és MAESTRO kártyákat fogadunk el.
Üdülési csekket és SZÉP kártyát is elfogadunk.

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK ÉS BÉRLETEK

Szalonunkban ajándékutalvány 5000 Ft, 10.000 Ft értékben, vagy egy kiválasztott masszázsra értéknélküli utalvány is váltható. Kérjük, egyeztessen időpontot az utalvány beváltása előtt recepciónkon, illetve vegye figyelembe utalványunk 3 hónapos lejárati idejét!
Bérletünk korlátlan összegben vásárolható és tetszőleges masszázsra beváltható belvárosi szalonjainkban. 30.000 Ft feletti összeg esetén 10%, 50.000 Ft feletti összeg vásárlása esetén 15% felhasználható keretet írunk jóvá.

KÉRDÉSE VAN?

Ha bármely kezeléssel kapcsolatban kérdése van, kérjük forduljon személyesen, telefonon vagy e-mailben a recepcióhoz, szívesen segítünk kiválasztani az Ön számára megfelelőt.