KAPCSOLAT

Név

Email

Üzenet

Köszönjük,

hamarosan válaszolunk Önnek.

Gold line

TEL: +36 30 328 1862 , +36 1 235 0745

1077 BUDAPEST, WESSELÉNYI U. 9

"RELAXING ISLANDS IN THE HEART OF THE CITY" :

Gold line
Content 1
Content 2

BLOG

Vasárnap, sportnap
2012.05.21

Vasárnap, napsütés, sport, bemutatók és egy kis lazítás thai módra. Erről szólt a Közép Európai Egyetem sport napja, ahova mi is kilátogattunk, hogy felfrissítsük a fáradt sportolókat. Nyakunkban egy masszázs székkel, oldalunkon egyik masszőrünkkel, Buával vágtunk neki vasárnap reggel a Margit szigetnek, és nem kis sikerrel tértünk haza délután. A Közép Európai Egyetem által harmadszorra megrendezett sport napon rengeteg versennyel, sportolási lehetősséggel várta a szervező gárda az egyetemistákat. És nem csak: a résztvevők egészségügyi felmérésen, könyvbemutatón is részt vehettek, nálunk pedig kipróbálhatták a thai masszázst. Köszönjük, hogy ilyen sokan ellátogattatok standunkhoz, igyekeztünk bírni a hajtást! Reméljük, jövőre újra találkozunk!

Még egy SZÉP jó hír
2012.05.02

A K&H SZÉP kártya után mostantól az OTP kártyáit is tudjátok fizetéskor használni a Lian Thai Masszázs Szalonokban. Az MKB felhasználóktól még egy kis türelmet kérünk, dolgozunk az ügyön!

Új masszőrök érkeztek Wesselényi utcai üzletünkbe!
2012.03.10

Aki járt Wesselényi utcai üzletünkben a hetekben,már találkozhatott Sin-el és Mieo-val, új masszőr lányainkkal. Aki pedig volt is náluk kezelésen, legtöbbször így kezdi az élmény beszámolót : "Huh". Alapos átgyúrást kedvelő vendégeinknek különösen ajánlok egy próbát!

SZÉP-ek lettünk!
2012.03.10

Sokan kérdeztetek minket az utóbbi időben, hogy elfogadjuk -e azújonnan bevezetendő SZÉP kártyát. Örömmel értesítelek Titeket, hogy már tudtok K&H SZÉP kártyával fizetni bármelyik szalonunkban, és pár héten belül MKB és OTP bankos SZÉP kártyákat is elfogadunk. Természetesen az Üdülési Csekkes fizetési lehetősség mindemellett továbbra is él! Várunk Titeket szeretettel szalonjainkban!

Félsz a repüléstől? Lazulj el nálunk!
2012.03.10

Day Spa kezdeményezés a reptéren? Ezek bizony mi vagyunk! A reptéren karácsony előtt megnyílt Relax&Go Lian szalon célja, hogy az utazóközönség kipihenten vághasson útnak, legyen az nyaralásra indulás, vagy a sokadik üzleti útra készülés a héten. Vendégeinket a belvárostól eltérően, rövidebb időtartamú kezelésekkel várjuk, de a krém masszázsokat kedvelők itt is megtalálják a Germaine de Capuccini termékes kezeléseinket, illetve széles választékban vásárolhatnak is a termékekből.